top of page

Advies.

WAT WIJ VOOR JE DOEN

finQuesto heeft ruim tien jaar ervaring in administratie en advies. Voor de klantadministraties werken wij vooral samen met Exact Online, Moneybird en Unit4.

Confident Businessman_edited.png

Begrijpelijk advies, toekomstgericht & voor nu en later.

Collega's die samenwerken

Advies

Meer in advies

Al ruim 10 jaar adviseren wij ondernemers op dagdagelijkse basis bij hun onderneming. Van Fiscaal- en Financieel advies tot volledig bedrijfsadvies. De adviseurs van finQuesto staat voor je klaar om jou en jouw bedrijf verder te helpen. De kennis en kunde die we hebben opgedaan delen we graag met onze klanten

DOELGERICHT ADVIES.
Het team van finQuesto werkt ook bij advisering vanuit een plan. Met een data gedreven aanpak stellen wij samen met jouw op basis van jouw doelstellingen een op maat gemaakt plan op. Door deze aanpak kunnen we jij doelgericht advies geven. Halen we samen met je een maximale uit jouw onderneming. Niet alleen voor financieel en fiscaal advies ben je bij ons op het juiste adres maar ook voor Startersadvies of een gedegen ondernemersplan zijn wij je aanspreekpunt.

HELDER EN BEGRIJPELIJK ADVIES.
Omdat we het belangrijk vinden dat je direct aan de slag kunt met ons advies zorgen we er telkens voor dat je ons advies begrijpt, je weet wat de volgende acties worden en bespreken we met je de resultaten van ons advies met je. Hierdoor zijn de resultaten van ons advies voor je gemakkelijker meetbaar en toepasbaar in je onderneming. Even het spoor bijster? Geen probleem in een persoonlijk gesprek lichten wij ons advies altijd aan je toe en vertalen dit naar realiseerbare doelen en inzichten.

 

Door onze jarenlange ervaring geven wij 100% de garantie dat wij van toegevoegde waarde zijn op jouw onderneming en bedrijfsvoering.

Goed om te weten.

GRATIS OVERSTAPSERVICE
Het overstappen kost tijd. Immers moeten wij je boekhouding overnemen en is er vaak nog wat werk aan de winkel. Met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

ADVIES VANUIT EEN PLAN: DE VOORDELEN
Als ondernemer is het altijd zinvol te werken vanuit een plan. De doelstellingen zijn dan helder en je kunt precies in de gaten houden of je acties succesvol zijn. Advies vanuit een plan is eigenlijk dan nog effectiever. Door te adviseren vanuit een plan weet jij precies wat de doelstellingen zijn, het gewenste resultaat en kunnen wij je direct bijsturen op het moment dat dit noodzakelijk is. Daarnaast kun je precies aangeven wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning, gedurende de looptijd van het plan of naar gelang de uitkomsten.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page