top of page

Boekhouding.

WAT WIJ VOOR JE DOEN

finQuesto heeft ruim tien jaar ervaring in administratie en advies. Voor de klantadministraties werken wij vooral samen met Exact Online, Moneybird en Unit4.

Confident Businessman_edited.png

Inzicht in cijfers en resultaten. Dagelijks, wekelijks, wanneer jij het wil.

bakker

Boekhouding

Meer in boekhouding

Je bent dagelijks druk bezig met je eigen onderneming. Zorgen dat je klanten tevreden blijven en dat je in goed contact blijft met je afnemers en leveranciers. Het verwerken van jouw administratie is dan wel het laatste waar je op zit te wachten. Wij begrijpen dit maar al te goed. Daarom nemen wij deze last graag uit handen van je. Wij maken hier voornamelijk gebruik van Exact Online en Moneybird maar ondersteunen vrijwel ieder boekhoudsoftware.

LIEVER ZELF DOEN?
Uiteraard is het ook mogelijk dat je, eventueel onder begeleiding, je administratie zelf verwerkt. Dit kan in je eigen pakket maar natuurlijk ook in de door ons ondersteunende pakketten.

Een goede boekhouding is de financiële basis van iedere ondernemer. De boekhouders en adviseurs van finQuesto zijn échte specialisten is al het gaat om het verwerken van jouw administratie. Onze aanpak is efficiënt en accuraat waardoor je administratie altijd bij is. Per saldo ben je dus niet veel duurder uit met het uitbesteden van je administratie dan het zelf te doen.

WIJ STAAN KLAAR WANNEER JE DAT NODIG HEBT.
Soms zit je met een lastige vraag of kom je er net even niet uit. De specialisten van finQuesto staan voor je klaar, telefonisch, via Whatsapp en per e-mail om jouw vraag snel te beantwoorden. In onze dienstverlening zitten de meeste vragen en werkzaamheden inbegrepen zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Goed om te weten.

GRATIS OVERSTAPSERVICE
Het overstappen kost tijd. Immers moeten wij je boekhouding overnemen en is er vaak nog wat werk aan de winkel. Met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

VOLLEDIG DIGITAAL DE ADMINISTRATIE: DE VOORDELEN
Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en in de cloud. Voordeel is dat je veel minder zelf hoeft aan te leveren en dat jouw administratie elke dag inzichtelijk is. Met o.a. een bankkoppeling zorgen we er voor dat je dagelijks een actuele stand van zaken inzichtelijk hebt.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page