top of page

088 88 38 000 | 076 36 90 165                 info@finquesto.nl

Aandacht          Betrokkenheid          Deskundig          Cloud-based

Boekhouding.

WAT WIJ VOOR JE DOEN

finQuesto heeft ruim tien jaar ervaring in administratie en advies. Voor de klantadministraties werken wij vooral samen met Exact Online, Moneybird en Unit4.

Confident Businessman_edited.png

Het zelfde document maar dan met meer inzicht.

Financieel rapport

Interim werkzaamheden

Meer in boekhouding

Jaarrekening
Interim werkzaamheden

In elke onderneming is wel eens wat extra ondersteuning nodig. Wij hebben de mogelijkheid om op interim basis een tijdelijke oplossing te verzorgen. Alles op administratief vlak is mogelijk of dit nu gaat om tijdelijk de administratie over te nemen of bij te springen op de salarisadministratie.

 

Wij leveren ook interim dienstverlening, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap. Wilt u meer weten over onze interim dienstverlening en de mogelijkheden voor uw orderneming? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.

VOOR VASTE PRIJZEN, VOOR LANGE- OF KORTE TERMIJN
Op zoek naar tijdelijke vervanging van een van je medewerkers of extra handjes nodig? We staan graag voor je klaar. Veelal voor een vast bedrag per maand zonder dat je ergens aan vast zit. 

 

Zoek je vervanging voor de langere termijn? Dan stellen we graag met je een offerte op zodat je weet welke diensten en werkzaamheden we voor je uit gaan voeren. Uiteraard kan dit op locatie of remote.

Goed om te weten.

GRATIS OVERSTAPSERVICE
Het overstappen kost tijd. Immers moeten wij je boekhouding overnemen en is er vaak nog wat werk aan de winkel. Met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

VOLLEDIG DIGITAAL DE ADMINISTRATIE: DE VOORDELEN
Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en in de cloud. Voordeel is dat je veel minder zelf hoeft aan te leveren en dat jouw administratie elke dag inzichtelijk is. Met o.a. een bankkoppeling zorgen we er voor dat je dagelijks een actuele stand van zaken inzichtelijk hebt.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page