top of page

088 88 38 000 | 076 36 90 165                 info@finquesto.nl

Aandacht          Betrokkenheid          Deskundig          Cloud-based

Boekhouding.

WAT WIJ VOOR JE DOEN

finQuesto heeft ruim tien jaar ervaring in administratie en advies. Voor de klantadministraties werken wij vooral samen met Exact Online, Moneybird en Unit4.

Confident Businessman_edited.png

Het zelfde document maar dan met meer inzicht.

Financieel rapport

Jaarrekening

Meer in boekhouding

Na elk boekjaar wordt de jaarrekening opgemaakt. We kijken samen met je terug op het afgelopen jaar en maken plannen voor de toekomst. Bij finQuesto pakken we de jaarrekening echter anders aan. Niet een statisch papieren document, vanuit wettelijk oogpunt voor B.V.'s natuurlijk nog wel, maar een interactief document met een korte samenvatting van het afgelopen jaar maar vooral volledig gefocust op de toekomst van jouw onderneming.

TUSSENTIJDS ALTIJD INZICHT & HELDERE CONTACTMOMENTEN
Besluit je gebruik te gaan maken van onze dienstverlening. Dan betaal je vaak een vaste prijs per maand voor onze dienstverlening. Naast onze werkzaamheden en ruimte om vragen te stellen, zit er ook 4 keer per jaar een contactmoment waarop we de resultaten van de onderneming met elkaar bespreken. Een specialist van finQuesto gaat samen met je door de cijfers en heeft deze vast beoordeeld zodat hij met pasklare antwoorden en oplossingen kan komen. 

Door deze minimaal 4 contactmomenten per jaar weet jij gedurende het jaar precies wat er speelt bij je onderneming. De jaarrekening is dan vaak al gesneden koek voor je en kunnen wij tijdens het bespreken van de jaarrekening ook met je direct al vooruitkijken naar de toekomst van je onderneming.

EEN RAPPORT WAT JE VERDER HELPT
Voor de meeste eenmanszaken leveren na het boekjaar een resultaat- en visierapport op. Een helder en duidelijk rapport over hoe jouw onderneming gepresteerd heeft en een heel duidelijke blik op de toekomst. We maken direct inzichtelijk hoe het met je toekomstplannen staat en waar we gezamenlijk op moeten bijsturen. 

Goed om te weten.

GRATIS OVERSTAPSERVICE
Het overstappen kost tijd. Immers moeten wij je boekhouding overnemen en is er vaak nog wat werk aan de winkel. Met onze gratis overstapservice is dit snel geregeld!

VOLLEDIG DIGITAAL DE ADMINISTRATIE: DE VOORDELEN
Wij voeren jouw administratie volledig digitaal en in de cloud. Voordeel is dat je veel minder zelf hoeft aan te leveren en dat jouw administratie elke dag inzichtelijk is. Met o.a. een bankkoppeling zorgen we er voor dat je dagelijks een actuele stand van zaken inzichtelijk hebt.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page