top of page

over Ons.

Businessman_edited.png

FINQUESTO

Wij vinden persoonlijke betrokkenheid enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat we dichtbij onze klanten zitten om de lijntjes kort te houden en drempels weg te nemen. Daardoor zijn we betrokken bij ondernemers in héél Midden-Brabant maar bezoek je ons in het mooie Oisterwijk!

Young Businessman_edited.png

Over finQuesto

HOE WIJ WERKEN

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met ons op.

E-mailadres:
oisterwijk@finQuesto.nl

 

Telefoonnummer:
088 88 38 000

Ons kantoor werkt graag laagdrempelig met onze cliënten. Na onze eerste kennismaking met elkaar nodigen we je graag uit op ons kantoor in Oisterwijk. Midden in Oisterwijk met uitstekende parkeervoorzieningen voor de deur ontmoeten wij u graag. En vanaf eind 2021 doen wij dat nog liever vanuit een inspirerende ruimte op het KVL terrein. 

Onze lokale betrokkenheid zorgt niet alleen er voor dat we de markt op ons duimpje kennen het zorgt er tevens voor dat we diep geworteld zitten in de regio Oisterwijk. Door deze manier van betrokkenheid te tonen, omarmen wij lokale initiatieven en werken we graag samen met lokale banken, adviseurs en kredietinstellingen. Dat zorgt er voor dat we áltijd met de voeten in klei, raakvlakken  houden met de roots van onze onderneming.

Ben jij dus op zoek naar een boekhouder met échte kennis van de lokale business, die weet wat er speelt en de markt kent als zijn broekzak? Dan zit je bij finQuesto op de juiste plek.

Ben je net gestart met je webwinkel, horecazaak of detailhandel? We staan vanaf vandaag voor je klaar om de financiële kant van jouw onderneming op het hoogste mogelijke niveau te brengen zonder de maatschappelijke en lokale aspecten uit het oog te verliezen. En dat doen we niet vanuit een enkel advies maar samen met jou stellen we een compleet aanvalsplan op volgens onze basisprincipes. Maar op ieder moment en in ieder overzicht helder en begrijpelijk voor jou als ondernemer!

 

Maak kennis met een team van échte specialisten, gedreven vanuit het plan met als doelstelling jouw onderneming maximaal te laten presteren.
 

Onze klanten komen vooral

UIT MIDDEN- EN ZUIDNEDERLAND

Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Sittard, Weert, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. Maar finQuesto wordt door de online mogelijkheden ook steeds vaker gevonden door bedrijven buiten deze regio. Afstand is voor ons geen probleem. Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op.

Onze specialisme

Boekhouding

Exact Online, Moneybird, Unit4

Ons team verwerkt dagelijks de administratie voor meer dan 150 ondernemingen. Volledig digitaal en met de meest moderne software zorgen wij er voor dat jouw administratie altijd up-to-date is!

Advies (fiscaal & financieel)

Online via Speedbooks

Inzicht in uw administratie is van groot belang. Onze adviseurs werken met volledig cloud-based oplossingen zoals Speedbooks en Exact Online om je real-time inzicht te geven in de prestaties van jouw onderneming.

HR & Payroll

Exact Online & Loket

Een goede salarisadministratie is erg belangrijk voor ondernemers. Je wilt immers dat je medewerkers het juiste salaris krijgen en ook nog op tijd. Daarnaast komen er allerlei vraagstukken op je pad waar je graag antwoorden op wilt krijgen. Wij werken met de software van Exact en Loket.nl.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page