top of page

over Ons.

Businessman_edited.png

FINQUESTO

Wij vinden persoonlijke betrokkenheid enorm belangrijk. Een groot deel van onze klanten is daarom al vele jaren bij ons en beveelt ons van harte aan. Deze betrokkenheid is voor ons het belangrijkste uitgangspunt en daarom begint een zakelijke relatie bij ons altijd met een goed gesprek en een kop koffie.

Young Businessman_edited.png

Over finQuesto

HOE WIJ WERKEN

Vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met ons op.

E-mailadres:
oisterwijk@finQuesto.nl

 

Telefoonnummer:
088 88 38 000

Ons kantoor werkt graag laagdrempelig met onze cliënten. Na onze eerste kennismaking met elkaar nodigen we je graag uit op één van onze twee kantoren in Oisterwijk of Breda. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en hiervoor worden géén kosten in rekening gebracht. Wij zijn namelijk van mening dat een persoonlijke klik, minstens zo belangrijk is voor een goede samenwerking. In het kennismakingsgesprek bepalen we samen waar je behoeftes liggen en welke werkzaamheden je eventueel zelf wil uitvoeren. Ga je bijvoorbeeld zelf een deel van de boekhouding invoeren of besteed je graag alles uit. Wij werken volledig digitaal, daardoor lever je altijd eenvoudig je boekhouding aan. Aan de hand van jouw wensen en behoeftes brengen wij een passende offerte aan je uit.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte start onze dienstverlening aan je. Nadat we jouw boekhouding verwerkt hebben sturen we je een maand/kwartaal rapportage als ook de BTW aangifte per maand of kwartaal. Na elk kwartaal maken met elkaar een (bel)afspraak om de resultaten van het kwartaal met elkaar te bespreken en te bekijken of er nog vragen zijn. Als alle maanden van het boekjaar door ons verwerkt zijn stellen we voor je het jaarrapport op en doen de bijbehorende fiscale aangiftes. Indien we dat nodig vinden nemen we eerder met je contact op om een advies aan je uit te brengen. Ook bij acute vragen staan wij natuurlijk voor je klaar met raad en daad. Voor ons zijn veel van je vragen iets wat bij onze dienstverlening hoort. Zo niet dan geven we dat duidelijk aan je aan.

Onze klanten komen vooral

UIT MIDDEN- EN ZUIDNEDERLAND

Tilburg, Breda, Eindhoven, Den Bosch, Roermond, Sittard, Weert, Utrecht, Nijmegen, Rotterdam. Maar finQuesto wordt door de online mogelijkheden ook steeds vaker gevonden door bedrijven buiten deze regio. Afstand is voor ons geen probleem. Wil je vrijblijvend kennis maken? Neem dan contact met ons op.

Onze specialisme

Boekhouding

Exact Online, Moneybird, Unit4

Ons team verwerkt dagelijks de administratie voor meer dan 150 ondernemingen. Volledig digitaal en met de meest moderne software zorgen wij er voor dat jouw administratie altijd up-to-date is!

Advies (fiscaal & financieel)

Online via Speedbooks

Inzicht in uw administratie is van groot belang. Onze adviseurs werken met volledig cloud-based oplossingen zoals Speedbooks en Exact Online om je real-time inzicht te geven in de prestaties van jouw onderneming.

HR & Payroll

Exact Online & Loket

Een goede salarisadministratie is erg belangrijk voor ondernemers. Je wilt immers dat je medewerkers het juiste salaris krijgen en ook nog op tijd. Daarnaast komen er allerlei vraagstukken op je pad waar je graag antwoorden op wilt krijgen. Wij werken met de software van Exact en Loket.nl.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page