top of page

088 88 38 000 | 076 36 90 165                 info@finquesto.nl

Aandacht          Betrokkenheid          Deskundig          Cloud-based

Advies.

WAT WIJ VOOR JE DOEN

finQuesto heeft ruim tien jaar ervaring in administratie en advies. Voor de klantadministraties werken wij vooral samen met Exact Online, Moneybird en Unit4.

Confident Businessman_edited.png

Begrijpelijk advies, toekomstgericht & voor nu en later.

Collega's die samenwerken

Startersadvies

Meer in advies

Startersadvies

Ondernemingsplan

Ben je net begonnen met jouw onderneming? Of sta je op het punt te gaan starten met je onderneming? Dan is een goed advies geen overbodige luxe. Bij het starten van jouw onderneming komt heel wat kijken. Wordt het een eenmanszaak, ga je verder als B.V., of wordt het toch een samenwerkingsvorm? Maar ook hoeveel geld heb je nodig, wat zijn de (fiscale) voordelen voor je als starter en waar moet je rekening mee houden?

AAN DE SLAG MET VERSTAND EN KENNIS.
Het team van finQuesto werkt met een gedegen plan. Ook wel Ondernemersplan genoemd. Samen met je inventariseren wij jouw wensen, doelstellingen en bekijken we samen met je de markt en de kansen in de markt. Bepalen we je doelgroep en stellen we een financieel plan voor je op. Heb je eventueel een financiering nodig? Dan zorgen we er voor dat je ondernemingsplan gaat ontvangen waarin je financiële behoefte helder uiteengezet is.

DIRECT GOED VAN START.
Besluit je vanuit het door ons opgestelde ondernemingsplan de volgende stap te maken en je onderneming daadwerkelijk te starten? Dan zorgen wij er voor dat je direct goed aan de slag gaat. Met een goed ingerichte administratie en alle juridische documenten goed afgedicht zoals Algemene Voorwaarden, oprichtingsakte en managementovereenkomsten.

Goed om te weten.

STARTEN VANUIT EEN ONDERNEMINGSPLAN LEVERT JE VOORDEEL OP.
Start je als ondernemer direct vanuit het ondernemersplan op wat wij voor je opgesteld hebben? Of laat je je door ons adviseren bij de oprichting of opzet van je onderneming? Dan ontvang je van ons het 1e jaar 50% korting op de reguliere maandelijkse kosten van het voeren van je administratie.

ADVIES VANUIT EEN PLAN: DE VOORDELEN
Als ondernemer is het altijd zinvol te werken vanuit een plan. De doelstellingen zijn dan helder en je kunt precies in de gaten houden of je acties succesvol zijn. Advies vanuit een plan is eigenlijk dan nog effectiever. Door te adviseren vanuit een plan weet jij precies wat de doelstellingen zijn, het gewenste resultaat en kunnen wij je direct bijsturen op het moment dat dit noodzakelijk is. Daarnaast kun je precies aangeven wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning, gedurende de looptijd van het plan of naar gelang de uitkomsten.

exact-logo.png
Unit4_Logo_BS_portrait_RGB-2.png
moneybird-logo-full-blue.png
3b76ab3c6442_speedbooks_logo_partner_advisie_001.png
Logo_loket_groot-1.png

finQuesto

Waarmee kunnen wij jou vooruit helpen?

Wij zijn een innovatief en vooruitstrevend kantoor, waar persoonlijke aandacht, kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. Onze ambitie is om jouw te laten groeien en je doelstellingen te laten bereiken. Daarom werken wij samen met je aan een langdurige vertrouwensrelatie.

Wij werken vanuit specialisme als het gaat om Finance, IT, HR&PAYROLL en Advisering. Vanuit dit specialisme zorgen onze medewerkers dagelijks voor de best presterende en renderende ondernemingen.

finQuesto

finQuesto

finQuesto

finQuesto

it                                                  hr                                                  advies 

bottom of page